Hogyan derül ki, melyik a nekünk való nyílászáró?

A megfelelő nyílászáró választásnál sokféle szempontot kell figyelembe venni. Ajtó ablak Debrecenben is van sokféle. A vásárlók mégiscsak három szempontra fókuszálnak a kiválasztásuknál.

  • Ár
  • Minőség
  • Kinézet, esztétikum

ajtó ablak DebrecenIlyen kevés szempont alapján a legtöbb vásárló számára, már csak a használat során derül ki, hogy valóban jól választottak-e. Nem beszélve arról, hogy sokszor azt sem tudjuk mennyi ideig szolgálnak minket tökéletesen. Fontos pedig nagyon, hogy milyen időtávra fektettünk be a nyílászáróinkba.

Amikor magas lesz a téli fűtés számla, nyáron meg óriási a hőség odabent, akkor már sejtjük, valami nincs rendben. Sőt a mostani időjárási viszonyokra jellemző nagy hőingadozások, s ezek nagyon hamar tudnak változásokat okozni a nyílászárók kinézetében is.

A nyílászárók azonban, nem a legjobb kifejezés azokra a funkciókra, amiket az ajtók és ablakok jelentenek egy-egy épületnél. A tömegtermeléssel jelent meg ez a kifejezés „nyílászáró”, de így az ablakoknak és ajtóknak meg mintha hirtelen csak az lett volna a funkciójuk, hogy lezárjanak egy nyílást.

 Viszont az ablakaink azok, amelyek rálátást jelentenek a közvetlen és tágabb környezetünkre. Az ajtók pedig átjárók a külső világba és a belső tereinkbe. Az ajtók és ablakok mindig gazdag és változatos világok határán helyezkedtek el. Emiatt nagyon fontos a megfelelő ajtók, ablakok kiválasztása.

Mi éppen ezért, még ma is a régi korok valódi építőmestereinek és nem korunk vállalkozó iparosainak szellemében valljuk, hogy az ajtóknak, az ablakoknak kitüntetett szerepe van az otthonunkban. Mi ennek megfelelően választjuk ki és építjük be őket, ezért érdemes kérni ingyenes helyszíni felmérésünk és árajánlatunk.

 
 

 
 

Kérd ingyenes helyszíni felmérésünk!

 

 

 

 

Az ajtó és ablak választásod sok mindent elmond

 

Ma már több mindent tudunk a minket körülvevő elektronikus dolgokról, mint az ajtókról, ablakokról. Holott a nyílászáróink sokkal inkább szerepet játszanak az otthonosság érzésében, mint a szórakoztató elektronikai eszközök. A más világokkal való kapcsolatban, a közérzetünk javításában, a kikapcsolódásunkban a technikai eszközöknek kiemeltebb szerepet tulajdonítunk, pedig ezek sokszor csak egy virtuális valóságba visznek és nem valódi természetes környezetet biztosítanak Nekünk.

S itt található egy óriási különbség az ajtók és ablakok vásárlói választása és aközött, ahogy mi a megfelelő darabokat kiválasztjuk az adott helyre és beépítjük a megrendelőinknek. Az ajtót, ablakot készítő mester több száz szempontot figyelembe vesz a kiválasztásnál, a beépítési lehetőségeknél. S végig a munkafolyamatok során, amíg vásárlók a fentebb felsorolt maximum 3-4 tényezőig jutnak, mint fontos szempont. A nyílászárókba beépített és a vevő által megértett tudás között így óriási különbség lesz, amit sokan, akár ki is használhatnak.

Hiszen, amikor a vevő csak az árra koncentrál, akkor nagyon sok kár érheti hosszútávon. Természetesen a nagyon olcsó nyílászáróknál jóval kedvezőbb lesz az ár, mert más az anyagminőség, más a kidolgozás módja, más a kidolgozás részletessége.

Mi viszont nem engedünk a munkánk minőségéből, a vevő kárára. Mi elsősorban a vevő által elvárt igényekre fókuszálunk. Nálunk az ár/érték arány lesz a döntő, amivel ezeket az igényeket kiszolgáljuk. A Plasztik Ablak Kft. amiatt jó választás, mert mi megbízhatóan és hosszútávon oldjuk meg a nyílászáró igényeid. Ehhez érdemes most azonnal kérni az Ingyenes helyszíni felmérésünket és szaktanácsadásunkat. Ennek segítségével minden kötöttségtől mentesen egészen biztos lehetsz a választásodban és ráadásul megkapod az egyedi bónuszainkat is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Túl nagy az információs zaj a nyílászáró választásnál is

 

Sokszor megtapasztalja bárki, ha ugyanazt a terméket keresi, ha különböző boltokba bemegy, hogy egyik helyen ezt mondták róla, a másik helyen meg azt. Amit az egyik eladó fontosnak tartott, arra egy másik azt mondja, hogy egyáltalán nem kell foglalkozni vele. Így ahelyett, hogy egyre többet tudnánk az ajtók és ablakok kiválasztása során, csak egyre inkább összezavarodunk. S akkor mi alapján tudunk dönteni, ha nem voltak megfelelő objektív szempontjaink?

Ezek az információ ütközések kisebb értékű dolgoknál még csak kevés rizikót hordoznak magukban, de minél fontosabb döntést kell hoznunk, annál nagyobb a kockázat, hogy hibázni fogunk és nem jól döntünk.

Mi mindezt a problémát és feszültséget, ami a választással, a döntéssel jár igyekszünk levenni a megrendelőink válláról. Minden munkafolyamatunk úgy dolgoztuk ki, a megrendelőink teljesen biztosak lehessenek a döntésükben. Ehhez érdemes most azonnal kérni az Ingyenes helyszíni felmérésünket és szaktanácsadásunkat. Ennek segítségével minden kötöttségtől mentesen egészen biztos lehetsz a választásodban és ráadásul megkapod az egyedi bónuszainkat is!

 
 

 
 

Kérd ingyenes helyszíni felmérésünk!

 

 

 

 

Lehet e gyorsan és jól dönteni, a nyílászáró kérdésben?

 

Nyilván a ma embere rendkívül stresszes, semmire sincs ideje és így állandóan rajta a nyomás, hogy a döntéseit minél előbb hozza meg, még akkor is, ha tudja többször már pórul járt emiatt. A jó döntésekhez, pláne az értékesebb dolgokban, mint, az ajtó és ablak választás viszont idő kell.

A nyílászárók kiválasztásának megfelelő lépéseit emiatt nem szabad átugrani. Teljes képet kell kapni a jó döntéshez. Ehhez fontos, hogy olyan kivitelezőre találjunk, aki ebben támogat minket.

A mi célunk pontosan ez, hogy lépésről lépésre végig vezessünk azon az úton, amely a legjobb választáshoz vezet. Még akkor is így teszünk, ha végül nem mellettünk döntesz. Nekünk szakértőként nagyon fontos, hogy egy ilyen értékű kiadásnál jóval többet tudj az ajtókról, ablakokról, mint a vásárlás előtt. A jó ajtó és ablak választás ugyanis hosszútávra szóló döntés. Sőt akár bátran ki lehet jelenteni azt is, hogy a jó ajtók és ablakok valójában egész életünkre szólnak.

Semmi sem fontosabb annál, mint hogyan néz ki az a hely, ahol élsz, ahol dolgozol. Milyen energiafelhasználásra van szükséged, ahhoz, hogy ott a legoptimálisabban érezhesd magad.

 Ehhez érdemes most azonnal kérni az Ingyenes helyszíni felmérésünket és szaktanácsadásunkat. Ennek segítségével minden kötöttségtől mentesen egészen biztos lehetsz a választásodban és ráadásul megkapod az egyedi bónuszainkat is!

Mi sok-sok év tapasztalatával segítünk

 

Nálunk a nyílászáró beszerzés, a beépítés és a nyílászárókhoz kapcsolódó kiegészítő szolgáltatások, mint az árnyékolástechnika, teljesen egy kézben vannak. Így akár a teljeskörű kivitelezést is választva, nem lesznek rejtett költségeid. Mi maximálisan betartjuk a megrendelőink által meghatározott költségkereteket. Csakis olyan funkciói és olyan tulajdonságai lesznek az ablakoknak, amire valóban szükség van az adott helyen. A pontos helyszíni felmérésünknek és szaktanácsadásunknak köszönhetően, a nyílászárók beszerzése és azok beépítése is sokkal hatékonyabb.

 

Velünk sokkal kevesebb bontási munkával, porral, kosszal jár a munkavégzés, ami minden cserénél fontos. Azonban új építésű ingatlanoknál sem mindegy, hogy a nyílászáró beépítés után mennyi feladata van még a kőműveseknek. S a pontos tervezésnek megfelelően természetesen időben is sokkal gyorsabban kerülnek a helyükre, a gyönyörű ablakok.

ajtó ablak beépítés Debrecen

A felméréstől, a beépítésig mindent naprakészen követhetsz

 

A helyszíni felméréstől a beépítésig a munkafolyamatok nálunk egészen egyszerűen és gördülékenyen zajlanak. Tudjuk, mert már annyiszor megtapasztaltuk az elmúlt évek során, hogy mennyire fontos a megrendelőknek, hogy a megbeszélt időben, a megbeszélt paraméterekkel minden munka elkészüljön. Tudjuk, mennyi olyan tapasztalat van, amikor a mesteremberekre várni kell. Mi mindezt igyekszünk elkerülni, a megbeszélt időben, a megbeszélt módon, az előre rögzített időpontig elvégzünk minden általunk vállalt munkát.

 

Ehhez érdemes most azonnal kérni az Ingyenes helyszíni felmérésünket és szaktanácsadásunkat. Ennek segítségével minden kötöttségtől mentesen egészen biztos lehetsz a választásodban és ráadásul megkapod az egyedi bónuszainkat is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bizonyíték, az elégedettség

 

A legtöbb esetben a tapasztalat tudja csak eldönteni, hogy jó e a választásunk. A tapasztalataink, ha rosszak, amikor kiderül, hogy még sem jó nyílászárókat választottunk, akkor sajnos már nagyon költséges újra gondolni az egészet.  Amennyiben a tapasztalataink mégis jók rövid távon, akkor középtávon 4-6 év távlatában csak akkor tudunk látható különbséget észre venni két ablak között, ha velünk egy időben valaki a miénkkel ellentétes típusú terméket választott ugyanolyan méretben, egy hasonló fekvésű házhoz. Erre azonban nagyon kicsi az esély.

Ezekből a példákból is látszik, hogy a megfelelő tapasztalatot, nagyon nehéz megszerezni a nyílászárók esetében. Nehéz, mert ránézésre mindig igyekszünk jó döntéseket hozni már elsőre is. Szóval tartós „befektetési termékeknél” nehéz valódi tapasztalatot szerezni és az emberek túlnyomó része pontosan emiatt a bizonytalanság miatt, inkább az olcsóbb termékekre szavaz. Kisebbnek érzi a rizikót. Holott a nyílászáróknál, mivel azok hosszútávra szólnak csupán az ár tényező miatt a rizikó mértéke megsokszorozódik. Az az minél olcsóbb termékeket választunk, annál nagyobb a kockázata a gyors tönkremenetelnek és a rossz energiafelhasználásnak.

 Velünk mindezt a sok rizikó tényezőt, ami a választásból fakad könnyedén elkerülheted. Ehhez érdemes most azonnal kérni az Ingyenes helyszíni felmérésünket és szaktanácsadásunkat. Ennek segítségével minden kötöttségtől mentesen egészen biztos lehetsz a választásodban és ráadásul megkapod az egyedi bónuszainkat is!

 
 

 
 

Kérd ingyenes helyszíni felmérésünk!

 

 

 

 

Egyedi bónuszok az ajánlat kérésedhez

 

bónusz ajtó ablak vásárláshoz DebrecenAhhoz, hogy az optimális minőség mellet a megfelelő árakat is biztosítani tudjuk, nagyon fontos számunkra az időzítés. Így azoknak az ügyfeleinknek, akiknek szintén fontos, hogy a megfelelő időben, a megfelelő minőségben és árakon jussanak hozzá a nyílászáróikhoz, azoknak egyedi kedvezményeket biztosítunk, mert az idő pénz.

Szezonálisan és az adott időszak lehetőségeihez mérten, mindig igyekszünk, valamilyen egyedi kedvezménnyel, bónusszal vagy ajándékkal jutalmazni azokat, akik online kérnek ajánlatot és rövid időn belül, a helyszíni felmérést is meg tudjuk oldani velük.

Ehhez érdemes most azonnal kérni az Ingyenes helyszíni felmérésünket és szaktanácsadásunkat. Ennek segítségével minden kötöttségtől mentesen egészen biztos lehetsz a választásodban és ráadásul megkapod az egyedi bónuszainkat is!