Bejárati ajtó

Bejárati ajtó választás: Az öt legfontosabb ökölszabály

 

A bejárati ajtó adja mindig az első benyomást az otthonunkról, a hozzánk érkezőknek. Ez az átjáró, ami védelmet nyújt a külvilággal szemben és beltéri világunkba vezet. Ezért, nem csupán egy egyszerű kapu, hanem az otthonunk biztonságának és stílusának megtestesítője is egyben.

Amikor új kültéri ajtót választunk, fontos figyelembe venni néhány alapvető szempontot. Ezzel az írásunkkal ebben igyekszünk segíteni, a jelenleg ilyen termékek iránt érdeklődőknek. Az alábbiakban bemutatjuk az öt legfontosabb ökölszabályt, amelyek segítenek a megfelelő bejárati ajtó kiválasztásában.

 

Világoskék műanyagajtó"
Világoskék műanyagajtó
Elegáns műanyagajtó"
Elegáns műanyagajtó
Zöld műanyagajtó"
Zöld műanyagajtó
Egyedi mintás műanyagajtó"
Egyedi mintás műanyagajtó

Az ökölszabály

 

1. Minőségi termék:

Az ajtó választásakor a minőség az elsődleges szempont. Olyan ajtót érdemes választani, amely strapabíró, hosszú élettartamú és ellenáll az időjárás viszontagságainak.

A műanyag bejárati ajtók, ilyen szempontból kiváló választásnak bizonyulnak, hiszen könnyen karbantarthatóak, hő- és hangszigetelő képességük kiváló, valamint tartós és ellenálló anyagból készülnek.

2. Biztonsági szempontok:

Az otthonunk biztonsága rendkívül fontos. Válasszunk olyan a biztonság szempontjából megfelelő ajtót, amely minden követelményt kielégít. A biztonsági ajtók különleges zárrendszerrel, acél merevítővel és további védelmi rétegekkel rendelkeznek, amelyek megnehezítik a betörők dolgát.

Ezenkívül érdemes megfontolni a beépített zárbetéteket, mint például a biztonsági zárbetét vagy az elektronikus zárszerkezetek használatát is. A tökéletes biztonság rendkívül fontos szempont ma már.

3. Beltéri és kültéri stílus:

A bejárati ajtó a házunk külső arculatának is meghatározó eleme. Fontos, hogy az ajtó feleljen meg a ház stílusának és a környezetének is. A műanyag bejárati ajtók széles választéka elérhető különböző színben, mintában és díszítéssel, így könnyen megtalálhatjuk a megfelelő stílust az otthonunkhoz.

Legyen szó modern, klasszikus vagy akár vidéki stílusról, a rendkívül széles palettából nagyon könnyű megtalálni a megfelelőt.

4. Megfelelő méret és elrendezés:

Az ajtónk kiválasztásánál elengedhetetlen szempont a megfelelő méret és elrendezés. Mérjük le gondosan a bejárati nyílást, és válasszunk olyan ajtót, amely pontosan illeszkedik. Továbbá fontos figyelembe venni a nyitási irányt, hogy a bejárati ajtó kényelmesen használható legyen.

Korántsem mindegy melyik ajtó oldal lesz az, amelyik kényelmessé teszi a mindennapi igénybevételt. Azonban a legegyszerűbb a pontos méretek és irányok meghatározásához, ha kérik ingyenes helyszíni felmérésünk és így minden adat tökéletesen stimmelni fog.

5. Több tényező alapján történő megfontolás:

Ne csak egy szempont alapján válasszunk bejárati ajtót, hanem több oldalról is mérlegeljünk. Vegyük figyelembe az energiahatékonyságot, a hangszigetelést és a karbantartási igényeket is.

Az energiahatékony bejárati ajtók hozzájárulhatnak a fűtési és hűtési költségek csökkentéséhez, míg a jó hangszigetelés nyugodt és csendes környezetet teremt az otthonban.

Ajtó referenciák

 

 

Hőszigetelt üvegű ajtó"
Hőszigetelt üvegű ajtó
Fehér egyedi dizájnú ajtó"
Fehér egyedi dizájnú ajtó
Fahatású biztonsági ajtó"
Fahatású biztonsági ajtó
Fémhatású ajtó"
Fémhatású ajtó
Félkörös díszítésű ajtó"
Félkörös díszítésű ajtó
Klasszikus fehér ajtó"
Klasszikus fehér ajtó
Dupla ablakos fehér ajtó"
Dupla ablakos fehér ajtó
Rombusz díszítésű ajtó"
Rombusz díszítésű ajtó
Fahatású másfeles ajtó"
Fahatású másfeles ajtó
Barna műanyagajtó"
Barna műanyagajtó
Társasházakba ajtók"
Társasházakba ajtók
Műanyagajtók panelházakba"
Műanyagajtók panelházakba

Hívjon és segítünk!

 

Az öt legfontosabb ökölszabály betartásával biztosak lehetünk abban, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb bejárati ajtót. A biztonsági ajtók, a minőségi műanyag anyagok, a stílusos design, a megfelelő méret és az átgondolt szempontok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy otthonunkban biztonságos és esztétikus környezetet teremtsünk.

Ne feledje, hogy a Plasztik Ablak Kft. széles választékban kínál minőségi bejárati ajtókat, - felméréssel, beépítéssel együtt - amelyek megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak.

Cégünk mindig egyedi, az adott helyhez legjobban illeszkedő, funkciókban leginkább megfelelő nyílászárókat kínálja a sablon megoldások helyett.

Így sokkal hatékonyabb lesz a nyílászárók használata és gondozása is.