Árnyékolástechnika

Minőségi árnyékolástechnika, méretre szabott termékek telepítése:

A legjobb módja az árnyékolásnak

A napfény és a meleg a házban kellemes atmoszférát teremthet, azonban a nyári forróság idején túlzottan intenzív élmény. Ahhoz, hogy ilyenkor is teljes komfortban élvezhesd az otthonodat, elengedhetetlen az árnyékolás. A megfelelő árnyékolástechnikai eszközök telepítése nemcsak a hőtől és a ragyogó napsugároktól véd meg, hanem stílusos és praktikus megoldást is nyújt.

Milyen lehetőségekből válogathatsz?

 

redőnyökRedőny, zsaluzia és roletta: Klasszikus és hatékony választások

A redőnyök és roletták a legnépszerűbb árnyékolási megoldások közé tartoznak. Az alumínium redőny és reluxa nem csak hatékonyan védenek a napfénytől és a hőségtől, hanem kiválóan hozzájárulnak a belső tér esztétikájához is.

A roletták finom anyaguknak köszönhetően könnyedén szabályozhatják a fényáramlást és a hőmérsékletet. Régebbi korok tökéletes megoldása, de ma is előkelő látványt kölcsönöznek egy-egy épületnek az ablak zsalugáterek. Ezek modern, árnyékoló változata a zsaluzia. A gyártó partnereink révén, egyedi megoldásokkal tudunk szolgálni minden megrendelőnknek a termékeink segítségével, bármelyik területe ezek közül.

 

szalagfüggönySzalagfüggöny és reluxa: Elegancia és funkcionalitás egyszerre

A szalagfüggönyök és reluxák elegáns megjelenést kölcsönöznek bármely ablaknak. A szalagfüggönyök széles választéka közül választhatsz, így könnyedén megtalálhatod a stílusodhoz legjobban illőt. A reluxák finom sávokkal szabályozzák a fényt és a kilátást, olyan harmóniát teremtve a belső tér és a külső között, amitől az otthonunk sokkal hangulatosabb lesz.

 

Árnyékolástechnikai eszközök rendelése

 

napellenzőNapellenző és szúnyogháló: Praktikus megoldások minden évszakra

A napellenzők nemcsak a nyári hőségben nyújtanak védelmet, hanem a téli hónapokban is csökkenthetik a fűtési költségeket. Ezek a modern árnyékolók ugyanis kiválóan szabályozzák a fényt és a hőt, valamint elegáns megjelenést kölcsönöznek az épületeknek. Így télen a napsugarak megfelelő irányítása biztosít plusz energiákat a lakásnak.

A szúnyoghálók pedig megakadályozzák a rovarok bejutását, miközben a friss levegő szabadon áramlik. Ezen termékek esetén is a minőség garantált, a tartós anyagok biztosítják a hatékonyságot és a hosszú élettartamot.

 

motors vezérlésű zsaluziákMotoros árnyékolás: A modern technológia biztosította előnyök

A motoros árnyékolási megoldások megkönnyítik az árnyékolók kezelését. A motoros vezérléssel könnyedén szabályozhatod az árnyékolót a kívánt szintre, anélkül, hogy fel kellene kelni vagy kinyitni az ablakot. A napellenzőink, redőnyeink és a zsaluziák gyorsan és egyszerűen vezérelhetőek. A motorok széles választékából lehet kiválasztani az igények és árak függvényében a legmegfelelőbbet.

 

 

télikertSávroló és télikert: Rugalmas és időjárásálló megoldások

A sávrolók sokoldalú megoldást nyújtanak a fényáramlás és a hőmérséklet szabályozásához. Ezek a modern árnyékolók finom sávokkal szabályozzák a fényt és a kilátást, miközben különlegesen esztétikus megjelenést kölcsönöznek az ablakoknak.

Ugyanilyen, egyre elterjedtebb eljárás a bejáratok környékén, régebben kialakított nyitott terek vagy teraszok télikertté alakítása. Nemcsak télen spórolunk velük a fűtési számlánkon, hanem árnyékolásukkal a nyári forróságban is kellemes helyet teremtünk a hűsöléshez. A télikertekben így nyugodtan élvezheted a kényelmet, anélkül, hogy aggódnod kellene az extrém időjárás miatt.

 

Árnyékolástechnikai eszközök rendelése

 

sávrolóAz árnyékolástechnikai eszközök telepítése ezért nemcsak időszakosan jelent hatékony megoldást. A napárnyékolók, redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök és más eszközök telepítésével az otthonod szépsége és értéke is jelentősen növekszik.

Érdeklődj a megtekinthető referenciák felől, mi az információk és tapasztalatok teljes tárházát megosztjuk veled, a jó döntéshez. Az ingyenes helyszíni felmérés során több, az adott helyhez illő tapasztalatot el tudunk mondani neked, ezzel könnyítve meg a döntést.

További előnyt jelent, hogy az összes szükséges árnyékoló berendezést vagy mi gyártjuk vagy nekünk gyártják le azokat. A gyártás és telepítéshez minden eszközünk rendelkezésre áll, ezek szállításához megfelelő gépjárművünk van. Rólunk leginkább, talán a szakértelmünk árul el a legtöbbet, mint azt a referencia személyek is tanúsíthatják.

A megfelelő árnyékolástechnikai berendezések beszerzéséhez, így nem kell mást tenned, mint felvenni velünk a kapcsolatot.

 

Árnyékolástechnikai eszközök rendelése

 

Cégünk vállalja az alábbi külső és belső árnyékolástechnikai elemek gyártását és beépítését.

Külső árnyékolástechnikai eszközök:

  • redőny
  • zsaluzia
  • napellenző, árnyika

Belő árnyékolástechnikai eszközök:

  • szalagfüggony
  • sávroló
  • reluxa
  • roletta

Egyéb kapcsolódó termékek:

  • szúnyogháló
  • teraszt téliesítő ponyvák
  • harmónikaajtó

Kérje díjtalan árajánlatunkat, vagy hívjon minket!

 

Árnyékolástechnikai eszközök rendelése