Szúnyogháló ajtó és ablak megoldások

A szúnyogháló ajtó vagy ablakra szerelve, korszerűen, tartósan

 

szúnyoghálós ajtó

 
A nyári melegben a legjobb megoldások, a rovarok távoltartására szúnyogháló ajtóra és ablakra szerelve. Az ilyen típusú háló, sokféleképpen elérhető ma már a piacon. Vannak az egy nyári termékek, amik ragasztóval, rajzszögekkel rögzíthetőek a nyílászárókra. Azonban ezek a termékek, a leszedésük után mindenképpen roncsolják a nyílászáró esztétikai minőségét, különösen, ha műanyag nyílászárókról van szó. Így sokkal érdemesebb komplexebb megoldásokban gondolkozni.

 

A szúnyoghálós ajtó és ablak olyan praktikus és hatékony termék, amely lehetővé teszi a friss levegő beáramlását, miközben távol tartja a rovarokat. Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb szúnyoghálós megoldásokat, amelyek mind segítenek abban, hogy zavartalanul élvezhesd a nyári napokat.

 

szúnyogháló felmérés és rendelés

szúnyogháló ajtó

Üvegszálas szúnyoghálók:

 

Az üvegszálas hálók minden esetben speciális üvegszálas anyagból készülnek. Ezek így jobban ellenállnak az időjárás viszontagságainak és a rovaroknak. Nem csak egy szezonra készülnek. Az átlátszó üvegszálak nem rontják el a kilátást és lehetővé teszik a friss levegő beáramlását, miközben hatékonyan meggátolják a rovarok bejutását.

 
Alumínium és műanyag keretes szúnyoghálók: 

 

Az alumínium, valamint műanyag keretes szúnyoghálók tartós megoldást jelentenek az ilyen igényekre. Az alumínium keretek rozsdamentesek és ellenállnak a korróziónak, így hosszú élettartammal rendelkeznek.

A különböző színű fehér és szürke, vagy antracit szürke színű alumínium és műanyag keretek modern megjelenést kölcsönöznek az ajtónak, miközben hatékonyan védenek a rovarok bejutásától. Ezekből készülhet nyíló, toló vagy pliszés – tokjába visszatolható – változat, a nyitás irányának megfelelően.

 

szúnyogháló felmérés és rendelés

 

osztott szúnyogháló ajtóraMágneses szúnyogháló ajtók:

 

A mágneses szúnyogháló ajtó könnyű és praktikus megoldást jelent. Ezek a hálók mágneses zárrendszerrel vannak ellátva, amely lehetővé teszi a könnyű nyitást és zárást. Így kényelmesen be tudsz lépni és kilépni az ajtón anélkül, hogy a rovarokat beengednéd.

A mágneses szúnyogháló ajtók tökéletesen illeszkednek a bejárati ajtókhoz vagy teraszajtókhoz, és lehetővé teszik a friss levegő akadálytalan beáramlását az esti és reggeli órákban. Nyáron a légkondicionálók mellett is nagyon fontos a rendszeresen és alapos szellőztetés, a friss levegő beengedése.

 

Rovarhálós megoldások: 

 

A rovarháló szerkezetek, mint a filmekben látjuk, a trópusi vidékeken, akár a baldachin veszik körbe az ágyakat, hogy az alvó embereket ne zavarják a rovarok. Ennek mintájára számtalan megoldás létezik, ezeket a rovarhálókat csak időszakosan rögzítik fel és sok esetben korántsem méretre készültek. Ahogy napjainkban boltokban kapható egyéb szúnyoghálós termékek jó része is.

Természetesen vannak már az online webshopokban is méretre rendelhető szúnyoghálók esetleg rolós verziók belőlük. Ezeknél viszont a beszerelésnél kell nagyon figyelni, nehogy valahol sérüljön a megrendelt termék, mert akkor az teljes értékét veszíti. Természetesen ezekre a rovarhálókra is jellemző a széles választék, számos szín és formavilágban elérhetőek, hogy megfeleljenek az egyedi igényeknek.

 

szúnyogháló felmérés és rendelés

 

nyitható szúnyoghálóAmennyiben szeretnél jó minőségű, valóban az adott helyhez illeszkedő tartós szúnyoghálót, mindenféle rizikó nélkül, akkor mi felmérjük és legyártjuk ezt neked.

Válaszd ki a neked legmegfelelőbb szúnyoghálót az ajtóra vagy az ablakra, a helyszínen egyeztetve és élvezd a nyarat anélkül, hogy zavaró rovarok hadával kellene küzdened.

 

szúnyogháló felmérés és rendelés